vrijdag, 1. juli 2005 - 10:48

Kalou wil nog steeds naar PSV

Salomon Kalou is hoogst verbaasd over de plotselinge ommezwaai die Feyenoord heeft gemaakt. Technisch directeur Mark Wotte maakte donderdag in een verklaring duidelijk dat de Ivoriaan niet aan een concurrent wordt verkocht. "Wij willen juist zijn contract openbreken en verlengen," aldus Wotte in De Telegraaf.
<BR>
<BR>Voor Kalou en zijn zaakwaarnemer Jan de Visser kwam dit als een verrassing. &quot;Eerst was een overgang naar PSV nog bespreekbaar. Ik kan niet anders concluderen dan dat Feyenoord terugkrabbelt.&quot;

Toch hoopt de 19-jarige aanvaller nog steeds op een overgang naar de landskampioen. Een vertrek naar het buitenland sluit hij in ieder geval uit. "Kalou wil de Nederlandse nationaliteit verkrijgen", verklaart zijn zaakwaarnemer.

Feyenoord leek in eerste instantie in te zien dat de verkoop van Kalou - die heeft aangegeven uit Rotterdam te willen vertrekken - een juiste oplossing was. PSV zou aan Feyenoord een miljoenenbedrag overmaken, zodat de Rotterdamse club meteen een vervanger kon aantrekken. Bovendien zou de volksclub een percentage krijgen van de transfersom wanneer Kalou van PSV naar een andere club verkast. Over een ruil met één van de huidige PSV-spelers is nooit gesproken, zo bevestigen verschillende partijen. Door de plotselinge ommekeer van het Feyenoord-bestuur is een overgang vooralsnog echter van de baan.
Categorie:
Tag(s):