donderdag, 4. augustus 2005 - 9:35

KamaSutrA “Summer Edition�, binnenkort in Utrecht

Leiden

Een primeur!!! Voor het eerst in de geschiedenis van KamaSutrA wordt de KamaSutrA “Summer Edition� georganiseerd. Deze zomerse versie van KamaSutrA vindt op 12, 13 en 14 augustus plaats in de Jaarbeurs Utrecht.

KamaSutrA is de grootste erotische lifestylebeurs van Nederland. In Utrecht is er een zeer divers aanbod van o.a. erotisch speelgoed, lak/leer/latex kleding, lingerie, massageproducten, erotische kunst, sieraden, piercings, tattoos, kappers, cosmetica, SM-artikelen en nog veel meer.

Op het grote podium met een spectaculaire licht- en geluidsshow treden de beste artiesten op uit heel Europa. Waaronder Monique Sluyter, zij zal op vrijdag een speciale KamaSutrA-datingshow presenteren en haar nieuwe kalender signeren. Ook Bobbi Eden is aanwezig in Utrecht, al jaren staat zij aan de top in de erotische entertainment industrie veel films en menige awards zijn daar het bewijs van. Kim Holland ontbreekt natuurlijk ook niet. Zij zal de spannende en vermakelijke sexquiz presenteren.

KamaSutrA zorgt altijd voor entertainment tijdens de beurs. Verspreid over de beursvloer bevinden zich verschillende spannende ruimtes waar men naar hartelust kan spelen, zoals voor stellen het Swingerscafé. Men kan er een wens doen in de Erotische Wensput, en ook de Redbox zal niet ontbreken in Utrecht. De volledig vernieuwde zomerse shows in het Sexplosieftheater zullen ook voor het nodige entertainment zorgen. Daarnaast is er een nieuw buitengedeelte waar men al luisterend naar een DJ plaats kan nemen in de KamaSutrA lounge. Uiteraard kan hier gedanst worden en zullen zomerse drankjes niet ontbreken! Men kan buiten ook een frisse duik nemen in een van de zwembaden. Verder kunnen bezoekers op de foto met Wendy Somer, die ook op het grote podium te bewonderen is met een zeer pikante show.

Openingstijden
Vrijdag 12 augustus 18.00 – 01.00 uur
Zaterdag 13 augustus 14.00 – 01.00 uur
Zondag 14 augustus 12.00 – 22.00 uur
Categorie:
Tag(s):