maandag, 20. juni 2005 - 14:35

Katwijk Beachpower 2005

Katwijk

Om de zomer eens goed in te luiden zal er op zaterdag 2 juli een beachvolleybal toernooi georganiseerd worden op het strand van Katwijk. Recht tegenover de witte kerk, voor de strandpaviljoens Het Strand en Zomers, zal het volleybal geweld in alle hevigheid losbarsten. zon, zee, strand; Katwijk Beachpower 2005 komt eraan!

Beachvolleybal wint steeds meer aan populariteit en wordt veel gespeeld op de Nederlandse stranden. Ook in Katwijk wordt deze tak van sport op recreatief niveau veel beoefend. Onder de naam Katwijk Beachpower zal in samenwerking met paviljoen Het Strand wat officieel 10 jaar bestaat een eendaags beachvolleybal toernooi georganiseerd worden.

Iedereen, jong en oud, beginner of gevorderde kan hieraan meedoen door zich met een team van 2 personen of meer in te schrijven. De hele dag vinden er wedstrijden plaats en de dag zal afgesloten worden met de finales van de diverse poules. Afsluitend is er de mogelijkheid tot een gezellige barbecue om de dag compleet te maken. Tussendoor is er genoeg ruimte om op het terras te genieten of een duik te nemen in zee.

Omdat er ruimte is voor globaal 40 teams moeten geïnteresseerden zich snel opgeven middels de speciaal opgezette website www.beachpower.net
Op deze website kan ook voor (alleen) de barbecue ingeschreven worden. Alle informatie is op de website terug te vinden en er kan zelfs een speciaal gemaakte beachpower theme track gratis gedownload worden. Bezoek de website en laat je meeslepen naar het echte actieve zomergevoel van Beachpower 2005

Beachpower 2005 is een initiatief van een aantal volleyballers van de lokale volleybalvereniging RVV. Zij hebben als doel om het aantal evenementen in deze bekende badplaats verder uit te breiden met een aantal soortgelijke toernooien. De organisatie is er alles aan gelegen om er een groot succes van te maken. Vandaar dat dit evenement in veel (lokale & regionale) media onder de aandacht zal worden gebracht.
Categorie:
Tag(s):