zondag, 1. mei 2005 - 19:32

Keep it COOL

Den Haag

Nooit meer gesmolten (schep)ijs met de COOLit ijskoeler!
<BR>De COOLit is een unieke ijskoeler uit Noorwegen. De COOLit ijskoeler houdt schepijs, ijsklontjes en andere koude gerechten uren gekoeld zonder elektriciteit of koelelementen.

Geen ijssoep meer in je bakje, niet meer drie keer terug naar de keuken om voor iedereen nog een portie op te scheppen. In de tuin, de caravan, op de boot, tijdens een picknick of gewoon thuis aan tafel: perfect ijs buiten de vriezer!

Met de COOLit ijskoeler kan schepijs wel 2-3 uur lang geserveerd worden zonder te smelten! Door de COOLit ijskoeler in de vriezer te leggen blijven de gerechten nog langer gekoeld.

De COOLit ijskoeler heeft in het midden plaats voor 2 bakken ijs. Aan de zijkanten zijn er 4 vakjes voor het tegelijkertijd serveren van snoepgoed, fruit, koekjes, slagroom en ander lekkers.

De COOLit ijskoeler is gemaakt van kunststof, gevuld met polyurethaan* schuim. Door het polyurethaan schuim wordt het afkoelingsproces vertraagd zonder elektriciteit of koelelementen.

Naast het koelen van gerechten kan de COOLit ook gebruikt worden voor het warm houden van gerechten, zoals pasta, soep en rijst. De COOLit ijskoeler is niet geschikt voor in de oven of magnetron en is niet vaatwasmachine bestendig.

De COOLit ijskoeler is te bestellen via www.ijskoeler.nl

De COOLit ijskoeler is leverbaar in de kleuren:
Blauw, zwart, en rood.

De winkelverkoopprijs is € 54,95.

Categorie:
Tag(s):