vrijdag, 21. januari 2005 - 9:35

Keepersruil ADO, Twente en De Graafschap

In tegenstelling tot eerdere berichten wordt niet René Ponk, maar ADO Den Haag-reservedoelman Jimmy van Fessem de nieuwe doelman van De Graafschap. De club uit Doetinchem meldt op haar eigen website dat men met ADO Den Haag overeenstemming heeft bereikt over de huur van de keeper. De 29-jarige Van Fessem blijft tot het einde van het seizoen in Doetinchem.
<BR>ADO heeft de tweede keeper van FC Twente, Cees Paauwe, als vervanger van Van Fessem aangetrokken. De keeper moet in Den Haag nog wel medische gekeurd worden. Hetzelfde geldt overigens voor Van Fessem bij De Graafschap.

Reservekeeper Ponk van FC Utrecht bereikte eerder overeenstemming over een contract voor 2,5 jaar bij de Doetinchemse degradatiekandidaat. Die transfer gaat nu niet door, omdat de clubs er niet uit zijn gekomen. Bij De Graafschap kon men niet wachten tot FC Utrecht een vervanger had aangetrokken. De Graafschap had per direct een nieuwe keeper nodig, omdat Rob van Dijk door een knieblessure geruime tijd uit de roulatie is.
Categorie:
Tag(s):