zondag, 27. maart 2005 - 23:02

Kelly zakt wéér voor theorie examen

Hilversum

Zondagavond hebben tijdens het Nationale verkeersexamen op SBS 6 Mieke de Boer, Marc van der Linden, Ali B. en Kelly van der Veer hun rijbewijs getracht te halen. Tijdens de live uitzending hebben alle vier de BN-ers hun theorie-examen afgelegd.

Het programma van SBS werd voor de derde keer uitgezonden, de beide vorige keren deed Kelly ook mee. Twee keer zakte ze voor het theorie gedeelte en deze keer was ze dus extra gemotiveerd om het fel begeerde roze papiertje te halen. Maar slechts twee van de vier BN-ers zijn uiteindelijk geslaagd voor het theorie-examen. Kelly had negen fouten en is dus gezakt. Mark van der Linden had acht vragen fout en mocht ook geen rijexamen doen. In een eerste reactie zei Kelly het de volgende keer zonder televisie te gaan doen, zodat ze zich in alle rust kan voorbereiden. Ali B. en Mieke de Boer hadden respectievelijk vier en vijf vragen fout en mochten meteen het praktijk examen doen.

Ruim 1 miljoen kijkers waren getuige van de prestaties van de bekende Nederlanders. Ali B. had op voorhand een Opel Signum aangeschaft, in de hoop deze meteen te kunnen uitproberen na het examen. Helaas zal hij hier nog even mee moeten wachten, hij kan pas dinsdag zijn rijbewijs ophalen, ook Mieke de Boer kan voortaan zelf naar Darts wedstrijden, zij heeft ook haar rijbewijs gehaald. © BON / Miranda van der Sloot
Categorie:
Tag(s):