woensdag, 12. oktober 2005 - 11:09

Kermisflirt wordt pubermeisje fataal

Zwolle

Pas 15 jaar jong en door een bedenkelijke vriendenclub gedwongen tot seks. Het overkwam een minderjarig meisje nadat ze op de kermis contact had gekregen met een 30 jarige Zwollenaar. Zeer walgelijk aan deze zaak was de naam die het groepje misbruikers aan het minderjarige meisje gaven: naamloos seksobject.

Hoofdverdachte in deze geruchtmakende sekszaak is een dertigjarige Zwollenaar. Hij had op de kermis kans gezien het telefoonnummer van het meisje te ontfutselen waarna hij meerdere keren seks met het meisje had. Daar bleef het niet bij want ook vrienden van de Zwollenaar mochten gebruik maken van de zogeheten bereidwillige handelingen van het minderjarige meisje. Tijdens de rechtzaak, waarbij de hoofdverdachte meerdere keren in conflict kwam met de rechters, waren de mannen van mening dat hen geen schuld ten laste mocht worden gelegd.

Het meisje zou zeer gemakkelijk in seks met jongens zijn. De hoofdverdachte maakte het wel erg bont door tijdens de zitting een T-shirt te dragen met daarop de zeer provocerende tekst: I only sleep with the best’. De rechtbank veroordeelde de mannen tot celstraffen die varieerden van vijf tot negen maanden. Ook werd er smartengeld van 1000 euro aan het slachtoffer toegekend.

© BON/Tekst:MediaHuis Zwolle
Archieffoto: Robert Hoetink
Provincie:
Tag(s):