dinsdag, 25. oktober 2005 - 11:18

Kids maken shampoo en lanceren raket

Groningen

In de herfstvakantie- organiseert de Hanzehogeschool Groningen voor de vierde achtereenvolgende keer KIDS UNLIMITED; een leuke en leerzame doe-dag voor kinderen van 6 t/m 12 jaar uit Groningen. Het doel is om deze kinderen spelenderwijs te interesseren voor techniek. Kids Unlimited staat boordevol workshops waaraan de kinderen gratis kunnen meedoen.

Zo kunnen ze in het laboratorium hun eigen shampoo maken, op het circuit tegen elkaar strijden met de autootjes van Lego Mind Storms, een robothondje z'n bot laten ophalen, klimmen op de klimmuur, lasergamen, een brug of toren bouwen en nog veel meer. Evenals voorgaande jaren staat ook het lanceren van raketten op het programma.
Ouders kunnen onder het genot van een kopje koffie hun kennis en technisch inzicht testen in "De slimste pa of ma quiz".

Kids Unlimited vindt plaats op vrijdag 28 oktober van 10.00 tot 12.30 uur en van 13.00 tot 15.15 uur in het gebouw van de technische en ict-opleidingen van de Hanzehogeschool Groningen, Zernikeplein 11. Meer informatie: Hanzehogeschool

©BON
Provincie:
Tag(s):