dinsdag, 22. november 2005 - 10:14

Kids ver op reis

Nijmegen

Het ver op reis gaan met kinderen neemt enorm toe. Over hoe deze reizen verlopen en wat kinderen hiervan vinden is nog niet veel bekend. 'Kids ver op reis' is het eerste Nederlandstalige verhalenboek van gezinnen die ver op reis zijn geweest tijdens de vakantie.

Steeds meer gezinnen gaan op vakantie naar verre, niet-westerse landen. Niet om lui aan het strand te liggen maar om samen actief een onbekende wereld te gaan ontdekken. Per auto, bus, trein, fiets of te voet trekken ze er op uit en ondernemen de meest uiteenlopende activiteiten. Om een idee te krijgen hoe reizen met het gezin kunnen verlopen en wat je onderweg mee kunt maken, heeft Uitgeverij Informatie Verre Reizen een dertigtal verhalen van reislustige families gebundeld in een kleurrijk boekwerk

Reiservaringen
In Kids ver op reis beschrijven ouders - én kinderen hun reiservaringen in Afrika, Latijns-Amerika en Azië. De verhalen zijn sfeervol vormgegeven met tal van foto’s, kaartjes, tekeningen en illustraties. Behalve verhalen bevat het boek praktische tips met betrekking tot de voorbereiding, manier van reizen, gezondheid en verdere informatie.

Voor ouders
Het boek is bedoeld voor ouders die overwegen om een verre reis te maken met hun kinderen (in de leeftijd van 6 tot 16). Zij krijgen een indruk wat voor soort reizen je met het gezin kunt maken, welke verrassingen je onderweg tegenkomt en hoe de kinderen een verre reis ervaren. Voor gezinnen die al eens een verre reis gemaakt hebben, zullen de verhalen herkenbaar en inspirerend zijn. Ook voor kinderen is het leuk om te lezen over de bijzondere vakantie-avonturen van hun leeftijdsgenoten.

Verkoopprijs: 23,90 euro
Verkrijgbaarheid: bij de (reis)boekhandel (distributie Nilsson & Lamm) en via www.kidsveropreis.nl
Categorie:
Tag(s):