vrijdag, 30. september 2005 - 21:46

Kijkdag (brom)fietsen

Mensen die aangifte gedaan hebben van een gestolen/kwijtgeraakte brommer of fiets, kunnen zaterdag 8 oktober ’s ochtends op het politiebureau Urk en ’s middags in Emmeloord terecht, om te kijken of hun tweewieler teruggevonden is. Inwoners van Urk kunnen van 10.00 tot 12.30 uur op het politiebureau Urk terecht. Inwoners van de Noordoostpolder zijn welkom van 13.30 tot 16.30 uur op het politiebureau Emmeloord, Harmen Visserplein 3.

In Emmeloord is ook het politiebureau te bezichtigen in verband met de Landelijke Politiedag. Alle fietsen en bromfietsen die in de afgelopen periode in het gebied aangetroffen zijn, staan uitgestald. Neem wel een kopie van uw aangifte van de gestolen/kwijtgeraakte (brom)fiets mee. Op deze dag kunt u trouwens geen fietsen kopen. De gemeente is namelijk officieel eigenaar van de fietsen die overblijven.

Inwoners van Urk kunnen van 10.00 tot 12.30 uur op het politiebureau Urk terecht. Inwoners van de Noordoostpolder zijn welkom van 13.30 tot 16.30 uur op het politiebureau Emmeloord, Harmen Visserplein 3. In Emmeloord is ook het politiebureau te bezichtigen in verband met de Landelijke Politiedag.
Alle fietsen en bromfietsen die in de afgelopen periode in het gebied aangetroffen zijn, staan uitgestald. Neem wel een kopie van uw aangifte van de gestolen/kwijtgeraakte (brom)fiets mee. Op deze dag kunt u trouwens geen fietsen kopen. De gemeente is namelijk officieel eigenaar van de fietsen die overblijven. ©BON
Provincie:
Tag(s):