zondag, 22. mei 2005 - 20:22

Kijken, ruiken, voelen en proeven

Amsterdam

Aandacht voor vorm, materiaal en design heeft Ritzenhoff altijd al gehad, maar met de introductie van Zoé (Grieks voor leven) wordt ook welbehagen aan dit rijtje toegevoegd. De serie kleurrijke kommen met deksel bevat een geurige wax die, wanneer de kaars wordt aangestoken, een verfijnde geur verspreidt.

Gekozen kan worden uit de nuances champagne en oriëntaal. Zij hullen de living, de slaapkamer, de badkamer en zelfs het zomeravondterras in een ontspannende sfeer.

De uit fijn Bone China porselein vervaardigde, rijk gedecoreerde collectie, voegt iets toe aan elk interieur. En… blijft dat doen, ook als het kaarsje allang op is. Vanaf dat moment geldt Zoé als een pracht ontwerp kom en schotel.

Faam geniet Ritzenhoff niet alleen vanwege materiaal en vorm, maar ook omdat het bedrijf louter topontwerpers uitnodigt om de collectie van kleurrijk dessin te voorzien. Veel ontwerpen groeiden inmiddels uit tot ware collectors-items. Ook Zoé heeft alles in zich om een hit te worden onder de liefhebbers van stijl. Voor deze nieuwste collectie kwamen kunstenaars als Sandra Kretzmann, Ambrogio Pozziu, Michael Sieger, Martina Schulte, Ellen Wittefeld en Schrägspur in actie. Elke ontwerper heeft een design ontworpen voor beide geuren, waardoor de kommen als set, maar ook single aantrekkelijk zijn. Vanzelfsprekend verpakt Ritzenhoff Zoé even verrassend als feestelijk, waardoor het een fantastisch cadeau is om te geven én te krijgen.

Zoé is vanaf half juni te koop in Nederland.
Advies verkoopprijs: € 19,95 per stuk
Verkoop- en productinfo: RC Ritzenhoff Cristal AG/ Sieger Design, tel: +49 (0) 5426 94.92.21 of kijk op www.ritzenhoff.de
Categorie:
Tag(s):