zaterdag, 9. april 2005 - 15:04

Kinderloosheid èn slippertjes oorzaak scheiding Helmut Lotti

Het lijkt er op dat de oorzaak van de breuk tussen Helmut Lotti (35) en zijn tweede vrouw Carol Jane Poe een combinatie is van zelfgekozen kinderloosheid (van Carol Jane) en het niet monogame leven van de zanger. Weekblad Privé heeft op de cover een staan ‘’ De ware reden van de tweede Lotti scheiding: veel vrouwen en veel verdriet. Story kopt met: Kostte overspel Lotti’s tweede huwelijk? De populaire zanger heeft meer dan genoeg op zijn bankrekening staan om nooit meer te hoeven werken. Maar gelukkig is hij niet! Vier jaar nadat hij zijn grote liefde Carol Jane Poe zijn ja-woord gaf, is het sprookje voorbij.

In zijn woonplaats Merelbeke, net over de Nederlandse grens, doen twee verhalen de ronde. In het eerste krijgt Carol Jane de schuld van de breuk, zij wilde géén kinderen met de zanger. Helmut heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij stapelgek is op kinderen. Naast zijn dochtertje Messalina (13) uit zijn eerste huwelijk met Kimberly Grosemans, had de zanger graag nog meer kinderen willen hebben.

Het tweede verhaal dat de ronde doet is dat de zanger verliefd zou zijn op roodharige K3 zangeres Karen Damen. Eerder had zij een relatie met de toen nog getrouwde Gert Verhulst, maar in december kwam aan deze relatie een einde omdat Gert niet zou kunnen kiezen tussen Karen en zijn inmiddels ex-vrouw. Voor Helmut is te hopen dat deze scheiding soepeler zal verlopen als de vorige in 1998. Hoewel Kimberly toen 500.000 euro kreeg, pakte ze iedere kans om met modder te gooien naar haar ex-echtgenoot. Om te voorkomen dat Helmut bij een tweede scheiding weer veel geld zou moeten betalen, liet hij in 2001 voor zijn huwelijk met Carol Jane een uitgebreid huwelijkscontract opstellen. Volgens Story wordt Helmut’s vermogen momenteel geschat op zeventien miljoen euro, en de zanger zou niet van plan zijn om hier een deel van af te staan. Zo zie je maar: Geld maakt niet gelukkig! © BON / Miranda van der Sloot
Categorie:
Tag(s):