zondag, 6. maart 2005 - 18:40

Kinky seks aangezien voor ontvoering

Brunssum

De politie Limburg-Zuid heeft vrijdag zijn handen vol gehad aan een vermeende ontvoering. Een getuige meldde dat hij bij een parkeerplaats op de Brunssummerheide drie mannen had gezien bij een bestelbusje. Eén van de mannen hield een vrouw vast, van wie de handen op de rug waren gebonden en die geen schoenen droeg. De man meldde dit de politie die meteen een team van 20 politiemensen inschakelde.

Het betreffende busje werd op een adres in Heerlen teruggevonden. Daar arresteerde de politie de drie mannen in de leeftijd van 23 tot 46 jaar. Uit nader verhoor bleken deze mannen niets met de ‘ontvoering’ te maken te hebben. Ze werden weer vrijgelaten.

Verder onderzoek bracht een nieuwe ‘verdachte’ naar voren. Deze man, een 36-jarige Heerlenaar, meldde zich zaterdagavond bij de politie. Vervolgens hield de politie een 39-jarige en een 58-jarige man uit Heerlen in hun woning aan. Uit het verhoor van de drie mannen en de ‘ontvoerde’ vrouw bleek dat het om een vrijpartij ging, met een nogal merkwaardige afloop. © BON/John Peters

Provincie:
Tag(s):