dinsdag, 29. november 2005 - 19:13

Klien snelste, Doornbos achtste

De tweede testdag in Barcelona is door Christian Klien voor Red Bull Racing als snelste coureur afgesloten. Met de V10-motor was Klien sinds vanochtend al de snelste coureur, alleen Alexander Wurz van McLaren die als tweede eindigde en Ricard Zonta van Toyota konden enigszins in de buurt komen van de Oostenrijker.

Pedro de la Rosa zette in zijn McLaren de vierde tijd terwijl Jarno Trulli in zijn Toyota de vijfde tijd neer wist te zetten. Vitantonio Liuzzi wist voor Toro Rosso een goede zesde tijd op de klokken te brengen voor Nico Rosberg in zijn Williams.

Robert Doornbos kende een goede dag en voor zover wij weten heeft de Nederlander geen enkel uitstapje gemaakt, iets wat erg goed te noemen is. Doornbos eindigt zijn testdag met Red Bull als achtste. Achter de Nederlander vinden we alleen nog Nick Heidfeld van BMW die in de middag problemen kende en Andy Priaulx, die niet heel erg snel bleek in zijn Williams aangezien het gat met Heidfeld meer dan 4 seconden is en het gat naar Klien bijna 7,5 seconden.
Categorie:
Tag(s):