vrijdag, 29. juli 2005 - 10:34

KLM medewerkers meer doen voor het goede doel

Amstelveen

sponsorprogramma van KLM, start vanaf 1 augustus met een postercampagne om medewerkers van KLM te motiveren zich in te zetten voor goede doelen. De campagne, getiteld “Alle gekheid op een stokje�, moet medewerkers stimuleren na te denken over de wijze waarop zij hun reguliere werkzaamheden kunnen inzetten of combineren met werk voor het goede doel.

De campagne kent een ludiek karakter. Voor de drie belangrijkste bedrijfsonderdelen van KLM: Cargo, Passage en Engineering & Maintenance zijn initiatieven bedacht die in dit kader vanzelfsprekend onrealiseerbaar zijn. KLM AirCares wil hiermee laten zien dat het nuttig en leuk is om je in te zetten voor een goed doel.

KLM AirCares zet zich in voor organisaties en projecten in ontwikkelingslanden. De campagne vraagt medewerkers activiteiten op te zetten die geld genereren voor deze goede doelen. In een toelichtend boekje, dat alle medewerkers ontvangen, staan voorbeelden van KLM’ers die hun werk op die manier hebben gecombineerd.

AirCares heeft sinds haar oprichting in november 1999, 22 goede doelen gesteund. Sindsdien heeft AirCares ruim 450,000 Euro en meer dan 33,000,000 miles opgehaald. De postercampagne is op 212 plaatsen in 66 landen te zien. Met de campagne worden wereldwijd ruim 30,000 KLM-medewerkers bereikt.
Categorie:
Tag(s):