donderdag, 15. december 2005 - 10:01

Knelpunt bijna opgelost…….Feest!!

Heeten

Zaterdag 17 december zal het nieuwe 1.200 meter lange tracé van de provincialeweg N332 feestelijk geopend worden. Met de komst van de nieuwe weg, is er eindelijk een einde komen aan het verkeersknelpunt Heeten, je kunt er nu opheen. Allerlei organisaties en instellingen presenteren zich op een sfeervolle overdekte winterfair.

Het ouderenkoor zal het geheel feestelijk opluisteren met een kerstsamenzang. Bij de static show zijn zo'n 40 bijzondere voertuigen, een imker en Keep Them Rolling te zien. Ook zijn er een aantal antieke auto's en motoren te zien. Speciaal voor kinderen is er ook een nostalgische winterkermis, met attracties zoals een grand carrousel, rupsbaan, zweefmolen, spiegeldoolhof en ''Kop van Jut''.

Rechtstreeks vanuit Rovaniemi (Lapland) zal ook de Kerstman aanwezig zijn tijdens de open dag. Kinderen kunnen met hem op de foto en ook zal hij af en toe winterse presentjes uitdelen. De open dag Rondweg Heeten is voor iedereen gratis toegankelijk. Uw auto kunt u parkeren in het centrum van Heeten. Vandaar rijden bijzondere pendelbussen de hele middag naar het evenemententerrein, en weer terug.
Provincie:
Tag(s):