zondag, 7. augustus 2005 - 11:47

Koeman legt spelers stilzwijgen op

Erwin Koeman heeft zijn spelers een spreekverbod opgelegd. De trainer van Feyenoord was boos over het gebrek aan concentratie tijdens de wedstrijd tegen RKSV Schijndel. "Bij de warming-up zag ik al dat enkele spelers niet volledig geconcentreerd waren en helaas bleek dat ik gelijk had bij het uitvallen van spelers", verwees Koeman op de website van de Rotterdammers naar de blessures van Vincken en Hofs. "Daar kan ik me kwaad om maken."

Daarom legde Koeman zijn spelers direct na de wedstrijd een spreekverbod op. Directe aanleiding voor deze maatregel betrof de onjuiste berichtgeving over Salomon Kalou op zaterdagochtend. "Ik wil rust bewaren rondom de ploeg. Jullie van de pers willen anders iedereen vragen hoe het zit, wat de rust niet ten goede komt. Ik ben de enige die er op reageert. Sommigen willen schijnbaar niet dat er rust is rondom Feyenoord en dat heeft vooral met eigenbelang te maken."

"Kalou had het krantenartikel niet eens gelezen toen ik het hem vertelde, hij is zeker niet de kwade genius. Het is triest dat dit gebeurt", aldus Koeman.
Categorie:
Tag(s):