woensdag, 11. mei 2005 - 12:10

Koopt Irvine Minardi?

De paddock van de Formule 1 is altijd gevuld met geruchten. Je kunt de paddock het beste vergelijken als een grote bijenkorf waar gedurende een Grand Prix weekend de geruchten je links en rechts om de oren vliegen. Zodra een coureur praat met een bevriende monteur in een ander team, dan duurt het niet lang of het gerucht gaat dat de betreffende coureur een overstap aan het plannen is.

Ondanks dat dit bekend is en de geruchten komen en gaan, blijft een gerucht al een tijdje circuleren. Zeker toen de persoon waar de geruchten over gaan, zelf aanwezig was op het circuit van Barcelona: Eddie Irvine.

Naast dat hij een paar dingen tegen de pers heeft gezegd over Schumacher en Alonso, zorgde de Ier ook voor andere geluiden in de paddock. Al een behoorlijke tijd wordt de Ier in verband gebracht met het kopen van het Minardi team om zo er voor te zorgen dat ze van de achterste rij afkomen. Zonder twijfel zijn er raardere dingen gebeurd in de Formule 1 en daarnaast heeft Irvine zeker het geld om de deal rond te maken.
Categorie:
Tag(s):