zaterdag, 19. november 2005 - 14:36

Kou lijden voor Harry Potter

twente

Vrijdagnacht om 24.00 uur ging in de drie filialen van Boekhandel Broekhuis de verkoop van start van het zesde deel uit de reeks van Harry Potter boeken getiteld 'Harry Potter en de halfbloed prins'. Wachten in de rij terwijl het buiten vriest. Tja, je moet er wat voor over hebben

De filialen van Broekhuis in Enschede, Hengelo en Almelo openden hun deuren om 24.00 uur. Een enthousiaste rij Potter fans wachtend in de kou hebben het er graag voor over om het nieuwste boek als eerste te bemachtigen. Verkopers waren zoals altijd verkleed als de Potterfiguren uit de boeken. De wachtende fans werden overigens wel vermaakt door een vuurspuuger en een koets die voor kwam rijden, ook werd er voorgelezen door een tovenaar. Alsof het nog niet genoeg is gaat de nieuwste Potter film A.S. woensdag ook nog in premiére.

Het verhaal van het niewste boek begint in het zesde jaar van Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus Pocus. De macht van Voldemort en zijn volgelingen wordt groter en groter en de strijd tussen het goed en kwaad wordt grimmiger. In ‘Harry Potter en de Halfbloed Prins’ worden volgens de geruchten nieuwe karakters geïntroduceerd en zullen Harry’s ogen een grote rol gaan spelen….
Provincie:
Tag(s):