zondag, 5. juni 2005 - 15:10

Laat het maar regenen

Etten-Leur

Geen land waar zoveel regen valt als in ons kikkerlandje. Voor een select aantal mensen worden die natte dagen echter iets om naar uit te kijken. Want nattigheid is hét moment om hun exclusieve aankoop te showen: de ‘roos paraplu’ uit de Art Collection van Doppler.

De naam zegt het al, de Art Collection maakt van paraplu’s prachtige kunstobjecten. Hoogwaardig materiaal wordt gecombineerd met een luxueuze trendy uitstraling. De Long AC paraplu is even exclusief als stijlvol. De roos is er als fotoprint opgezet, dus levensecht. En het leuke is dat hij van onder de paraplu ook gewoon te zien is. Want waarom alleen anderen laten genieten als je er zelf ook naar kan kijken. Zo wordt lopen in de regen pas echt leuk. Niet veel mensen zullen met deze paraplu lopen, want hij wordt geproduceerd in een beperkte oplage. Zo blijft hij echt exclusief.

Deze Long AC paraplu - ROOS - is, in tegenstelling tot vele andere paraplu’s van Doppler, niet inklapbaar. Wie zou deze roos nou uit het zicht willen halen?

Doppler, gespecialiseerd in het maken van paraplu’s en parasols, heeft echter ook goedkopere paraplu collecties. De Derby en Tital lijnen zijn een stuk betaalbaarder. Omdat niet iedereen een grote portemonnee heeft, maar wel iedereen van mooie dingen houdt.

Advies verkoopprijs:
Long AC paraplu - ROOS - € 89,00.
Doppler paraplu’s zijn verkrijgbaar bij de betere warenhuizen en lederwaren speciaalzaken.
Verkoop- en productinfo: Knirps - Doppler Benelux,
tel: +31 (0) 76.50.20.818 of kijk op www.knirps.nl
Categorie:
Tag(s):