dinsdag, 25. oktober 2005 - 14:49

Laat je verleiden!

Rotterdam

“Woon zoals je bent� is een bekend motto, maar hoe doe je dat? Hoe vertaal je je eigen smaak naar je interieur. De beste start is een goede voorbereiding. Weten wat nieuw en eigentijds is op woongebied geeft je inspiratie om dát te kiezen wat bij jou past.

Vervolgens gaat het in de praktijk om het mixen & matchen van nieuwe en oude spullen. Durf weg te gooien wat je niet meer gebruikt en bewaar alles waar je een emotionele band mee hebt. Elk meubelstuk kan een waardige plek krijgen zolang je maar de juiste combinaties maakt. Mix naar eigen idee design met vintage, kunst met kitsch, klassiek met modern. Ga op zoek naar je eigen smaak en experimenteer. Oók met kleine dingen zoals een andere lamp, nieuwe sierkussens of een opvallend gekleurde dekbedovertrek kan je de sfeer al verbeteren. En begin vandaag nog…het najaar is immers traditiegetrouw dé periode waarin de woonwinkels hun allernieuwste collecties showen.

De etalages zijn verleidelijker dan ooit. Binnen staan de nieuwe meubelcollecties in mooie sfeerpresentaties volgens de laatste woonmode. Een voorproefje van al dat moois was al te zien op dé vakbeurs op interieurgebied ‘Home & Interior 2005’. Heel veel woonwinkels maken dáár hun keuze voor komend seizoen. Een inspirerende uitdaging, want het nieuwe meubelaanbod is veelzijdiger dan ooit. Er springt dit seizoen één belangrijke trend boven alles uit: de ongedwongen mix van modern en antiek. Moderne interieurs worden steeds klassieker en romantischer. Klassieke interieurs gaan er juist steeds moderner uitzien; kleurrijker, ruimer, gedurfder. Welke stijl je ook aanhangt, alles draait deze winter om ‘’het nieuwe decoreren’’ met vooral een warme en gezellige uitstraling als uitgangspunt. Het interieur wordt op smaak gebracht met gebloemde schemerlampen, weelderige kroonluchters, streelzachte sierkussens en plaids, barokke orenfauteuils en zo’n aanlokkelijke chaise longue. Want het draait niet zozeer om de woonitems zelf, maar om de styling en de combinaties die je maakt. Jong en hip, of juist sjiek en klassiek; laat je dit najaar verwonderen, inspireren én verleiden.
Categorie:
Tag(s):