dinsdag, 21. juni 2005 - 10:57

Laffe daad: meisje (6) zwaar mishandeld

Zwolle

Een Zwols meisje van zes jaar is afgelopen zondagmiddag om nog onbekende reden door een jongen zwaar mishandeld. Het meisje was met een leeftijdsgenootje bij het water toen ze plotseling door een voorbijgaande fietser werd geslagen. De politie vraagt eventuele getuigen zich te melden. Dat kan anoniem.

Het bewuste tweetal, een jongen die aan het vissen was en het meisje dat langs de waterkant naar wormen aan het zoeken was, ging zondagmiddag tegen half zes naar een vislocatie nabij de Loggerweg in de wijk Westenholte. Terwijl de jongen zijn hengel uitgooide ging het meisje op zoek naar wormen. Plotseling moet er een fietser genaderd zijn die afstapte en zonder enige aanleiding op het zesjarige meisje is gaan inslaan.

De politie omschrijft de mishandeling als ernstig en heeft de zaak in onderzoek genomen. Daarbij wil de politie graag in contact komen met eventuele getuigen. Vanwege de ernst van de mishandeling kunnen mogelijke getuigen zich direct bij het hoofdbureau aan de Koggelaan melden ( 0900-8844) maar informatie kan ook anoniem worden doorgegeven. Het telefoonnummer daarvoor luidt: 0800-7000. Dit is het nummer van Meld Misdaad Anoniem.

© BON/Tekst:MediaHuis Zwolle
Foto: Robert Hoetink
Provincie:
Tag(s):