vrijdag, 9. september 2005 - 21:56

Leers als krantenjongen

Maastricht

Burgemeester Leers van Maastricht als krantenjongen. Niet in toneelstuk of zo, maar daadwerkelijk kranten uitdelend aan het winkelende publiek. Het betroft een uitgave van Weekkrant De Ster. in de krant een bijlage van het Burger Jaarverslag van de Gemeente Maastricht.
<BR>Vorig jaar was het jaarverslag nog een glossy-uitgave. Dit jaar koos de gemeente voor een andere aanpak, namelijk op krantenpapier en in de vorm van een Tabloid. Veel overzichtelijk fotomateriaal en duidelijkheid en bereikbaarheid voor de inwoners van de stad.

De keuze voor de Ster heeft te maken met de nieuwe aanpak en een betere bereikbaarheid die gericht is op de doelgroep, de bewoners van de stad. Daarnaast is De Ster een nieuw media-initiatief in Maastricht. De krant vierde vandaag haar verjaardag. De eerste jaargang zit erop.

Burgemeester Leers liep de terrassen af, bezocht enkele winkels en belde bij de mensen aan. Ook de winkelende bezoekers van de binnenstad sprak hij aan over de Ster en uiteraard het Burger Jaarverslag.

© BON Foto JPG
Provincie:
Tag(s):