zaterdag, 26. maart 2005 - 16:21

Leontine laat ‘dikke’ Marco in de steek

Nu ze al een tijdlang thuis is om voor de kinderen te zorgen, begint het bij Leontine Borsato toch weer te kriebelen, ze wil weer aan het werk! Deze ontboezemingen lezen we deze week in Weekblad Privé ‘Ik wil actrice worden’ vertelt Leontine. ‘Mijn ambitie ligt niet bij presenteren op TV, ik wil ácteren’. Sinds de geboorte van oudste zoon Senna in 1998, Luca in 2001 en een jaar later dochter Jada is er niet veel tijd overgebleven om deze ambitie te verwezenlijken.

Mocht er een aanbieding op de weg van Leontine komen dan gaat ze er graag op in. ‘Het ligt er wel een beetje aan wat het is. Kijk, als ik er een jaar voor van huis moet, dan is dat wel een beetje veel. Maar twee maanden of zo kan best’. Volgens Marco krijgt Tien weer wat meer tijd, nu Jadaatje groter wordt. ‘En wanneer ik wat minder doe kan zij wat meer doen’……

Ook in Weekend is een stukje over het populaire showbizz koppel te lezen. Marco is zich aan het voorbereiden op zijn nieuwe reeks concerten. En Leontine wil geen dikke man, dus moeten er wat kilootjes af. ‘Ik ben hard aan het trainen onder begeleiding van een personal coach. De kilootjes vliegen eraf’. Voor de veertien concerten die hij gaat geven in Antwerpen wil de zanger topfit zijn.
Categorie:
Tag(s):