dinsdag, 12. juli 2005 - 15:07

Letsel door gespannen touw over het fietspad

Enschede

Zaterdagavond fietste een 70-jarige man uit Enschede omstreeks 22.15 uur over een pad tussen de Hidderhoek en Hanninkhoek in Enschede. Daar fietste de man tegen een stuk touw, dat over het pad gespannen was, en kwam hierdoor vervelend terecht op het fietspad. Vier jongens van ongeveer 15 tot 17 jaar stonden op enige afstand te kijken en lachten de gewonde man uit.

De 70-jarige man is voor onderzoek naar het ziekenhuis gegaan, waar bleek dat hij zijn sleutelbeen gebroken had. De man meldde het voorval maandagmorgen bij de politie en zal aangifte doen. Omdat hij nog steeds veel pijn had, is de 70-jarige man maandagmiddag weer naar het ziekenhuis gegaan, waar bleek dat hij ook een rib gebroken had.

Hij is in het ziekenhuis opgenomen. De politie is bezig met een onderzoek. In het ziekenhuis werd aan de 70-jarige man gezegd dat die avond nog iemand hetzelfde was overkomen en deze persoon had hierbij ook letsel opgelopen. De politie komt graag met deze persoon in contact en vraagt hem/haar zich alsnog bij de politie te melden.
Provincie:
Tag(s):