maandag, 21. november 2005 - 13:04

Liefdesrivalen op de fiets achter elkaar aan

Almelo

Een 24-jarige Almeloër heeft zijn liefdesrivaal, een 21-jarige man uit Tubbergen, dit weekend mishandeld in zijn flat. Na daar te zijn weggevlucht achtervolgde hij zijn 'concurrent' ook nog op de fiets om hen daarna nog een lesje te leren. De Almeloër heeft er blijkbaar wel erg veel voor over om zijn vriendin te behouden

De mishandelde man, een 21-jarige Tubbergernaar, was naar de flat van de 24-jarige man uit Almelo gekomen om te praten. De Almeloër beschuldigde de Tubbergernaar ervan dat hij een relatie wilde aangaan met zijn vriendin. De Almeloër ontstak hierop in woede en begon de man te slaan en te schoppen. De man uit Tubbergen vluchtte daarop de flat uit en reed weg op zijn fiets.

Zijn liefdesrivaal echter sprong ook op de fiets en zette de achtervolging in. Op de Ootmarsemsestraat kreeg hij hem weer te pakken en werd de man opnieuw mishandeld en bedreigd. Zijn 'concurrent' liep opnieuw de nodige rake klappen op. De man heeft aangifte gedaan en de 24-jarige Almeloër is opgepakt door de politie.
Provincie:
Tag(s):