zondag, 9. januari 2005 - 14:46

Lifestyle in vernieuwende kwaliteit

Nieuwegein

Revival en vernieuwing vormen dé combinatie van de 21e eeuw. Veel gezocht en sporadisch te vinden. Van Dijk won niet alleen de prijs van meest veelbelovend exposant, maar bewijst met o.a. de KLINK! collectie meteen het gelijk van de jury. In KLINK! worden traditie, kwaliteit, landeigen architectuur en verrassende innovatie verenigd.

Uitgeroepen tot de “meest veelbelovende exposant� tijdens de meubelbeurs in Nieuwegein komt Van Dijk met een dijk van een nieuwe lijn.

De ontwerper Cor Noordzij, in samenwerking met Marc van Dijk, haalde letterlijk alles uit de kast. Het is het wiel met de geheime codering die hen inspireerde. De nieuwe kastenlijn kreeg zonder uitzondering die intrigerende kluisgreep mee om elke kast te openen. Geef een draai aan de schijf en de kast schiet open. Een verrassend grapje gevat in traditioneel eikenhouten kasten.

Traditioneel eiken is weer in, maar oogt anders dan ooit tevoren. Van Dijk experimenteert met architectonische vormgeving. Zo heeft de uitvoering van de traditionele kuifkast de vormgeving van een Oud-Hollandse klokgevel. De ladekasten en het nostalgische dressoir zijn strak en geometrisch van vorm. Met kleur wordt vervolgens weer gespeeld. De collectie is verkrijgbaar in meerdere trendy kleuren. Dit door het hout heel natuurlijk te oliën. Apart, eigentijds en heel natuurlijk zijn de speciaal door Van Dijk ontwikkelde kleuren: tabacco, olijf en moeras.

Familiebedrijf Van Dijk voorziet al 125 jaar huishoudens van meubels. Tot voor kort op traditionele leest. De ontwerper Cor Noordzij en de nieuwe directie slaan met KLINK! een nieuwe, verrassende en veelbelovende weg in. Ook nieuw in de collectie van Van Dijk is de meubellijn STORM! Dezelfde kasten, maar nu vervaardigd van massief eikenhout en voorzien van een andere klink.
Verkrijgbaar in beide meubellijnen zijn o.a. kuifkasten, dressoirs en ladekasten.

Advies verkoopprijs vanaf : € 993,00. De afgebeelde kuifkast € 1570,00.
Verkoop- en productinfo: BV Meubelindustrie Van Dijk, tel: +31 542.5120.

©BON/foto: Trendpers
Categorie:
Tag(s):