zondag, 20. november 2005 - 20:57

Maandag ontslag Fortes Rodriquez?

Jose Fortes Rodriquez stond zondagmiddag twee minuten op het veld alvorens hij door Rene Temmink binnen een minuut twee gele prenten ontving. Na afloop legde de verdediger nog even uit hoe de dialoog tussen hem en de arbiter precies verliep.

Fortes: "Jij bent toch ook een kneus. Waarom doe je dat nou?"
Temmink: "Wat zeg je?"
Fortes: "Je hoort me toch wel? Of niet? Waarom doe je dat nou? Je bent toch niet doof."

Vervolgens slaat de verdediger door: "Als je naar hem kijkt heeft hij licht iets weg van iemand met het Down Syndroom. Dat meen ik echt, dus ik heb respect dat hij het zo ver heeft weten te schoppen als scheidsrechter."

Uit kringen binnen RBC heeft ELF inmiddels begrepen dat voorzitter Jan Pollemans voor maandag een crisis-vergadering bijeen heeft geroepen. Een mogelijk ontslag van José Fortes Rodriguez is daarbij één van de punten die op de agenda zou staan.

Supporters hebben zondagavond trouwens uit protest tegen de nederlaag in Almelo de toegangsweg naar het stadion voor de terugkerende spelersbus geblokkeerd. De meeste RBC-spelers hebben daarna getracht de confrontatie met de woedende fans zo veel mogelijk uit de weg te gaan. Ook tegenover deze fans heeft voorzitter Pollemans maatregelen aangekondigd.
Categorie:
Tag(s):