zaterdag, 8. januari 2005 - 22:07

Magath en Kahn waarschuwen Deisler

München

Sebastian Deisler (FC Bayern München) wil per direct terugkeren in de selectie van die Mannschaft.

Dit tot grote zorg van zijn trainer Felix Magath en doelman en aanvoerder Oliver Kahn.

De 25-jarige aanvallende middenvelder belandde enkele maanden geleden in een zware depressie en kampt nog steeds met de gevolgen. Zo vertrok hij dit seizoen al eens hals over kop uit het trainingskamp voor de CL-uitwedstrijd tegen Juventus om zich met spoed te laten behandelen in een Duitse kliniek.

Nu gaat hij dus de confrontatie aan met zijn trainer en ploeggenoot. Zij vinden namelijk dat Deisler in de herfst van 2005 eventueel zou moeten terugkeren. ,,Laat hem eerst maar eens goed presteren over een periode van enkele maanden en niet enkele weken zoals nu het geval is", zegt Magath. ,,Hij moet zichzelf niet onnodig veel extra druk opleggen."

Deisler zelf heeft dus een andere mening. ,,Ik wil er in maart bij zijn. Dat is absoluut mijn doel. Dan spelen we onze tweede oefenwedstrijd van dit jaar tegen Slowakije. Kijk, dat ik ontbrak tijdens de Azië-trip was in mijn eigen belang maar nu wil ik gewoon overal bij zijn. Ik wil de jongens leren kennen en meedoen aan het programma. Dat is alleen maar goed voor de teamgeest." © BON/ELF foto Proshots


Categorie:
Tag(s):