donderdag, 18. augustus 2005 - 13:39

Man randt vier bejaarde vrouwen aan

Hoorn

De politie van regio Noord-Holland Noord is driftig op zoek naar een onbekende man die ervan wordt verdacht vier bejaarde vrouwen te hebben aangerand. Vanaf begin juni tot begin augustus is een viertal vrouwen aangerand in een verzorgingshuis in de Sweelinckhof in Wognum en in de Berkenhof in Berkhout. De slachtoffers betreffen hoogbejaarden (boven de 80) die zelfstandig wonen in een aanleunwoning van de verzorgingshuizen.

Zij maken het naar omstandigheden goed zo liet een woordvoerster van de politie vandaag weten. In alle gevallen is de verdachte laat in de avond de woning van het slachtoffer binnen geslopen.

De verdachte heeft het volgende signalement: blanke man, tussen de 17 en 35 jaar, lengte 1.70 tot 1.85 meter, fors postuur, bol gelaat, geen gezichtsbeharing, (donker-)blond haar in een gedekt kapsel en spreekt Nederlands.

De politie komt met dit bericht naar buiten omdat het onderzoek nu aanvullende informatie verlangt waarbij het publiek mogelijk een belangrijke bijdrage kan leveren. Wat mogelijk niet verdacht lijkt kan toch waardevol zijn.
Provincie:
Tag(s):