donderdag, 24. maart 2005 - 11:19

McGregor Porsche GT3 Cup Challenge op Zandvoort

Zandvoort

Zoals gebruikelijk opent het nationale raceseizoen op Circuit Park Zandvoort met de traditionele Paasraces, welke dit keer worden vernoemd naar hoofdsponsor en naamgever De AutoTelegraaf. Waar de zaterdagachtend 26 maart geheel is gewijd aan de trainingen, zijn er die zaterdagmiddag maar liefst vier races te zien, terwijl de racedag, maandag 28 maart, in het teken van spannende races, debuterende klassen en nieuwe namen van coureurs, teams en sponsors staat. Het raceprogramma op maandag 28 maart begint om tien uur in de ochtend en duurt tot omstreeks half zes ’s middags.

Aan de start komt de splinternieuwe McGregor Porsche GT3 Cup Challenge Nederland, de vernieuwde Dunlop SportMaxx Clio Cup en een vol veld in de BRL klasse, terwijl ook de Formule Renaults, de Formule Fords en de SEAT Cupra Cup in actie komen. Verder is er spectaculaire autosport te verwachten in de races van de Dutch Supercar Challenge.

Omdat er net al ieder jaar een enorme toeloop van publiek wordt verwacht luid het advies om met vooral het openbaar vervoer te komen. De wegen rondom Zandvoort staan ieder jaar tjokvol en dan is er geen doorkomen meer aan. Om toch op tijd bij de wedstrijden aanwezig te zijn bovenstaand advies. © BON / Miranda van der Sloot - foto: FBF.nl
Provincie:
Tag(s):