maandag, 16. mei 2005 - 14:22

McLaren kiest Wurz als derde coureur voor Monaco

In de eerste drie races was het Pedro de la Rosa, toen was Juan Pablo Montoya uitgeschakeld en schoof iedereen een plekje op. Op Imola wisselde de Spanjaard en Alexander Wurz weer van plaats, wat in Spanje weer om werd gedraaid. Voor het derde stoeltje bij McLaren lijkt geen vast persoon aangenomen te zijn, want nu zal Wurz de taak van derde coureur weer op zich nemen.

Dit betekent dus dat we Wurz weer in actie zullen zien op de vrijdag van de Grand Prix van Monaco. Ergens is dit best opvallend te noemen, aangezien de officiële testcoureur van het Engelse team niet lang geleden nog een enorme crash meemaakte gedurende een testsessie op het Franse circuit van Paul Ricard. Het ziet er naar uit dat hij toch niets heeft opgelopen en gewoon in actie kan komen.

Wurz zelf liet weten enorm blij te zijn om terug te keren naar een stoeltje met actie: “Ik ben blij om weer terug te zijn achter het stuur van de derde bolide van McLaren voor de Grand Prix van Monaco. Ik heb hier drie keer eerder de kans gehad om te racen en het was een geweldige ervaring. Ik kijk er naar uit om met de MP4-20 over het circuit te rijden.�
Categorie:
Tag(s):