zaterdag, 23. juli 2005 - 10:33

McLaren superieur, Albers vóór Ralf Schumacher

Tijdens de derde vrije training voor de Grand Prix van Duitsland wist Kimi Raikkonen in zijn McLaren met een tijd van 1:15.684 de rest te snel af te zijn. McLaren toonde zich erg snel door als enige in de 1.15 te rijden. Teamgenoot van Raikkonen, de Colombiaan Juan Pablo Montoya werd tweede.

Naast McLaren was het Red Bull Racing dat verraste. Met een knappe vierde plek voor Christian Klien en een zesde plek voor David Coulthard legde het Oostenrijkse team een goede basis voor de kwalificatie die later verreden zal worden vandaag.

Renault wist in de vorm van Fernando Alonso toch nog aansluiting te vinden met McLaren, doordat de Spanjaard met een 1:16.477 de derde positie veilig stelde. Teamgenoot van Alonso, Giancarlo Fisichella, kwam er minder goed van af. De Italiaan wist slechts een negende positie te bemachtigen.

Ferrari maakte het al helemaal bont door een 14e en 15e positie voor respectievelijk Rubens Barrichello en Michael Schumacher. Het is te hopen voor de Italiaanse renstal dat het in de kwalificatie betere tijden kan rijden.

Christijan Albers stuurde zijn Minardi voor die van teamgenoot Robert Doornbos. Albers wist goed aan te haken bij de Jordans en verschalkte daarmee tevens zijn landgenoot. Met een 17e plek wist Albers zelfs de teleurstellende Ralf Schumacher in zijn Toyota voor te blijven.
Categorie:
Tag(s):