dinsdag, 15. maart 2005 - 10:02

McLaren verwacht goed resultaat

McLaren coureurs Kimi Raikkonen en Juan Pablo Montoya gaan er vanuit dat de McLaren's zullen schitteren tijdens de Grand Prix van Maleisië. Afgelopen Grand Prix werd de potentie van de MP4-20 verdoezeld door fouten en ongeluk.

"We zullen onze prestaties moeten verbeteren en we kijken uit naar een solide en positieve race waarin we hopelijk de snelheid van de MP4-20 kunnen laten zien", zegt McLaren baas, Martin Whitmarsh.

"Maleisië staat natuurlijk bekend om zijn onvoorspelbare moessons en warme weer, dus we hopen dat we niet de herhaling van het natte weer in Australië krijgen dat voor ons, ons weekend heeft bepaald", aldus Withmarsh.

Het Mclaren team was verrast met de houdbaarheid van de nieuwe Michelin banden tijdens de race, vertelde Withmarsh. Mochten zijn coureurs een probleemloze start hebben dan zullen ze nog wel eens een gevaar kunnen vormen.

"We waren blij met de prestatie van onze Michelin's in Melbourne en Sepang zal nu een nieuwe uitdaging zijn wat betreft de banden, maar het is er wel één waar we een goed gevoel over hebben, want we hebben dat goed voorbereid tijdens de wintertests", zegt hij.
Categorie:
Tag(s):