woensdag, 7. december 2005 - 15:32

'Miljonairs naar de haaien'

Amsterdam

Nog een nachtje slapen en Elizabeth Hurley zal de meest besproken beurs, de Miljonair Fair in de Rai, openen. In de volksmond ook wel de 'huishoudbeurs voor miljonairs' zal ook dit jaar opnieuw veel nationale maar ook internationale gasten trekken.

Onder het motto: “World’s Leading Luxury Fair� wordt ook dit jaar alles in het werk gesteld om de levensgenieter met een flinke beurs te verrassen en in luxe te laten genieten van al het moois dat de beurs op ruim 20.000 m2 te bieden heeft. Wat u zoal kunt verwachten? Mart Visser, Nederlands beste modeontwerper, geeft een wervelende show.

Maar ook juwelen schitteren naast de dure boten en bekende PC-Hooftbakken. Woensdag en donderdagmiddag zal de beurs nog het toneel zijn van de vaklieden, maar donderdagavond zullen de deuren open gaan voor de galapremière.

Het meest opvallende op de beurs zijn de aanwezige haaien. Een nieuwe telefoonaanbieder die vanaf morgen haar nieuwe marktnaam bekend zal maken, heeft een drietal Zwarte Tiphaaien laten overkomen die nieuwe klanten naar de stand moeten trekken.

Naast alle pracht en praal zal ook net als vorig jaar veel beveiliging aanwezig zijn. Vandaag werd de laatste hand gelegd aan detectiepoortjes, die ervoor moeten zorgen dat mensen ongewapend naar binnen gaan.

Stichting Bont heeft aangekondigd om tijdens de opening met een aantal actievoerders aanwezig te zijn. De stichting zal een wake houden voor de vele pelsdieren die dit najaar zijn gedood voor hun bont. Op de fair presenteren zich verschillende modemakers die echt bont in hun collectie voeren. Bont voor Dieren zal de bezoekers van de fair oproepen om ongeacht hoe rijk ze zijn geen bont (meer) te kopen of te dragen.
Provincie:
Tag(s):