donderdag, 10. maart 2005 - 17:57

Minardi heeft vakantie

Waarschijnlijk is Minardi het team dat in het afgelopen weekend het zwaarst heeft gehad. Deze keer kwam dat niet alleen door de resultaten van het team dat altijd standaard de laatste posities in de race bezet, maar door alle politieke spelletjes die vorige week de ronde deden.

Het team heeft besloten om iedereen een welverdiende vakantie te geven in Adelaide. Christijan Albers was de eerste uitvaller van 2005 en kon daarmee niet tevreden zijn. Hij bereidt zich alweer helemaal voor op de volgende race. Toch viert hij samen met Paul Stoddart, Patrick Friesacher en alle teamleden die aanwezig waren in Australië een korte vakantie.

Christijan Albers wilde graag zijn vakantie vieren in het noordelijke gedeelte van het land, maar na het bestuderen van het weerbeeld van de komende dagen zag Stoddart daar maar vanaf. "Daar heeft hij vast verkeerd over nagedacht", verklaarde de geplaagde teambaas. Het noorden van Australië wordt namelijk binnen enkele dagen aangedaan door cycloon Ingrid. Van Ingrid wordt verwacht dat zij de krachtigste cycloon in dertig jaar zal zijn in het gebied.
Categorie:
Tag(s):