donderdag, 3. maart 2005 - 12:03

Minardi presentatie in Melbourne

Vandaag was in Melbourne de officiële presentatie van het team van Minardi. Ondanks dat het nog steeds onduidelijk is of Minardi wel mag deelnemen aan de race, vertellen zowel Paul Stoddart als Christian Albers in een interview dat ze vol goede hoop zijn om dit weekend toch van start te kunnen gaan.

“Ik kan je wel verzekeren dat we dit weekend rijden�, aldus Stoddart. Maar of Stoddart ook nu nog zo zeker van zijn zaak is, valt te betwijfelen. Ook Red Bull heeft zijn handtekening nog niet gezet voor vrijwaarding van de Minardi’s. “Regels zijn regels. Niets lijkt mij frustrerender dan dat een van mijn auto’s 9de wordt en een illegale Minardi net voor hem finisht�, aldus Horner, teambaas van Red Bull.

Onzekerheid heerst dus nog bij het team van Minardi. Toch was de presentatie vol met lachende gezichten, waarin ‘Formule 1 groentjes’ Albers & Friesacher werden gepresenteerd aan de pers. Ook werd de auto voor de eerste 3 wedstrijden getoond, voorzien van de nieuwe sponsoren voor 2005. Duidelijk aanwezig op de PS04 is OzJet, die ook dit seizoen een van de grotere sponsoren van Minardi zal zijn. Echter is OzJet een eigen bedrijf / vliegmaatschappij van Paul Stoddart zelf.
Categorie:
Tag(s):