zondag, 13. november 2005 - 18:33

Minderjarige jongens aangehouden na mishandeling

Venray

De politie heeft in Venray zaterdagavond en zondagochtend twee jongens van 14 jaar en een jongen van 12 jaar uit die plaats aangehouden vanwege mishandeling. De politie werd eerder die avond door een 17-jarige Venraynaar aangesproken, die zonder aanleiding was belaagd door een groepje jongeren en was geslagen met een hard voorwerp. De jongen kon de klap met zijn arm tegenhouden, maar raakte hierdoor gewond aan zijn arm.

De politie werd door een horeca-onderneemster op een groepje jongeren gewezen voor haar zaak. De agenten troffen daar een 14-jarige verdachte aan, die werd aangehouden. Bij verdere controle bleek een 12-jarige jongen een steekwapen bij zich te dragen. De twee werden naar het bureau overgebracht en ingesloten. Het verhoor leerde dat het voorwerp, waarmee de Venraynaar werd geslagen, van een 14-jarige jongen afkomstig was. Deze derde verdachte werd zondagochtend opgepakt.

De 17-jarige Venraynaar heeft zich onder doktersbehandeling moeten stellen. Hij heeft aangifte van zware mishandeling gedaan.
Provincie:
Tag(s):