maandag, 25. april 2005 - 17:43

Minister Donner bekijkt drugsproblematiek

Kerkrade

Minister Donner van Justitie was maandag voor een aantal bezoeken te gast in Limburg. De CDA-minister was te gast op Abdij Rolduc in Kerkrade waar hij als hoofdspreker optrad tijdens een sociale studiedag rond het thema ‘Eigen belang ons enige belang’. Deze studiedag was opgezet door de Dienst Kerk en Samenleving van het bisdom Roermond.

Vervolgens bracht de minister een werkbezoek aan de gemeente Heerlen. Hier sprak hij met burgemeester Gresel over de aanpak van drugsoverlast en drugscriminaliteit. Zo liet hij zich uitvoerig informeren over de succesvolle aanpak van het Flexteam. Het Flexteam is erop gericht om de drugshandel en drugsoverlast op straat en in openbare inrichtingen te bestrijden.

Afsluitend werd ook de gemeente Kerkrade door de CDA bewindsman bezocht, waar hij een gesprek had met burgemeester Jos Som. Ook hier stond de drugsproblematiek centraal en de manier hoe die bestreden dient te worden. Burgemeester Som liet Donner enkele knelpunten van zijn stad zien tijdens een rondrit. © BON/Foto: Gemeente Heerlen

Provincie:
Tag(s):