donderdag, 28. juli 2005 - 15:24

'Minister Zalm verkoopt zijn boten'

Den Haag

De dienst Domeinen, onderdeel van het Ministerie van Financiën laat donderdag weten een speciale extra verkoop te starten van een zeer brede in beslaggenomen collectie, in goede staat verkerende, vaartuigen, buitenboordmotoren en zelfs speelkussens. De goederen zijn door Justitie in een zaak inbeslaggenomen meldt een woordvoerster van dienst Domeinen. Het komt niet elke dag voor dat bij één zaak, zoveel goederen worden geveild.

Dinsdag 2 augustus 2005 zijn deze vaartuigen en buitenboordmotoren te bezichtigen bij Domeinen, in Veldhoven. Ze worden verkocht bij openbare inschrijving. De sluitingsdatum van de inschrijving is donderdag 4 augustus 2005 om 10.00 uur. De brede collectie in zeer goede staat verkerende goederen bestaan uit:

29 boten: allemaal verschillende snelle polyester (motor) boten in diverse afmetingen. De afmetingen variëren in de lengte van 2,20 meter tot ca 8 meter. Ook het bouwjaar van de boten is wisselend. Wat ze gemeen hebben is dat ze allemaal in zeer goede staat verkeren.

17 rubberboten: diverse rubberboten in verschillende maten, opblaasbare tot rubberboten met harde bodem en gemonteerde buitenboordmotor. De maten variëren ook in de lengte van 2 tot 5,4 meter

40 buitenboordmotoren waarvan 7 gebruikt en 33 ongebruikt. Sterk wisselend van vermogen van 2 tot 115 PK.

1 jetski, 7 speelkussens in banaanvorm en 1 jeep.

www.minfin.nl/domeinen
Categorie:
Tag(s):