vrijdag, 18. februari 2005 - 16:14

'Misverstand' over vermiste meisje

Goes

Omdat er door de politie in Zeeland niet een directe link werd gelegd met het vermiste meisje uit Putten, hebben haar collega’s tevergeefs op de Veluwe met speurhonden en een helikopter gezocht. Zondagmiddag 13 februari jl. kreeg de Zeeuwse meldkamer van de politie rond 15.00 uur een bericht binnen, dat bij een familie in Renesse een 15-jarig meisje verbleef die aangaf in grote problemen te zitten.

Het meisje was een bekende van de familie.
Onderzoek wees uit, dat het meisje grote problemen had in haar thuissituatie en haar toevlucht had gezocht bij de familie in Renesse. Het meisje gaf daarbij aan dat zij moeilijk over haar situatie kon praten. Er bleek sprake te zijn van een langslepende situatie. Na zorgvuldige afweging heeft de politie, gezien haar geestelijke toestand, besloten de zaak tot maandag te laten rusten om haar dan in contact te brengen met professionele hulpverleners.
’s Maandags bleek dat het meisje als vermist was aangegeven bij de politie in Putten. Diezelfde dag is zij naar een plek in haar woonplaats overgebracht.

© BON
Provincie:
Tag(s):