maandag, 21. november 2005 - 13:58

MKBackup PCI 3 gecertificeerd

Haarlem

Vooral in 2005 ontpoppen er vele aanbieders op het gebied van online backup, niet onlogisch want ook de vraag neemt vooral sinds eind 2004 alsmaar toe. Kortom het oursourcen van de backup is een actueel onderwerp. Echter het uitbesteden van je de backup, van veelal belangrijke bedrijfsgegevens, doe je niet zomaar aan de eerste de beste aanbieder. De belangrijke en betrouwbare bedrijfsgegevens moeten niet zomaar op straat komen te liggen.

De datacenters van MKBackup zijn onlangs door Mastercard en VISA PCI 3 gecertificeerd. De PCI Data Security Standard stelt hoge eisen aan de wijze waarop de server omgeving is ingericht en opgedeeld in drie niveaus. De datacenters van MKBackup voldoen aan niveau 3, het hoogste binnen deze certificering.

Doordat MKBackup voldoet aan de eisen gesteld in de PCI 3 kunnen wij onze klanten de garantie geven dat onze datacenters echte kluizen zijn en dat er met moderne en state of the art hardware wordt gewerkt, dat systemen dubbel zijn uitgevoerd, dat internet verbindingen aan hoge eisen voldoen en dat professionele noodstroom voorzieningen voor handen zijn.

Kortom MKBackup is niet een aanbieder met een servertje op zolder, maar beschikt over eigen redundant uitgevoerde hardware beheerd door eigen engineers op fysieke locaties in Nederland en kan zich mede dankzij de PCI 3 certificering een betrouwbare speler in deze markt in binnen- en buitenland noemen.

MKBackup is een zelfstandig internationaal opererende dienstverlener op het gebied van online backup software met 8 medewerkers. MKBackup is actief in o.a. Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. Met betrekking tot het beheer van haar servers is MKBackup begin 2005 een samenwerking aangegaan met Hosting.nl.
Categorie:
Tag(s):