vrijdag, 18. februari 2005 - 13:33

Mobiel alarmeringsysteem

Amstelveen

Steeds vaker komen meldingen binnen van voertuigen die spoorloos verdwijnen. Vooral de transportsector wordt de laatste twee jaar geplaagd door verdwenen trucks. Toch is er een klein lichtpuntje om deze diefstallen aan te pakken. Zo heeft X-Trace een mobiel alarmeringsysteem ontwikkeld voor bewaking van mobiele objecten. Via een eenvoudige actie vindt het mobiele object datgene wat word gezocht. X-Trace™ kan gebruikt worden voor het zoeken en vinden van auto's, boten, vrachtwagens, motoren, mobiele kranen, landbouwvoertuigen, aggregaten en containers. X-Trace™ is simpel aan te sluiten en gemakkelijk te plaatsen in één van de genoemde voertuigen.
<BR>

Nadat X-Traceâ„¢ geplaatst is, zal X-Traceâ„¢ zich activeren door naar het mobiele nummer van X-Traceâ„¢ te bellen. Na deze Zoek-en-Vind-opdracht geeft X-Traceâ„¢ zijn huidige locatie door aan de alarmcentrale (SMC-Alarmcentrale's). Afhankelijk van de gekozen instelling wordt automatisch een volgstand geactiveerd. Via een alarmcentrale wordt de locatie van de geactiveerde X-Traceâ„¢ aan de klant doorgegeven. Tevens kan via Internet de positie van X-Traceâ„¢ worden bekeken.

Bij X-Traceâ„¢ is het ook mogelijk om een mobiel object te bewaken dat zich binnen een bepaald gebied mag bewegen. Zodra door X-traceâ„¢ wordt geconstateerd dat het mobiele object zich buiten het toegewezen gebied (bewaakte gebied of geofence) begeeft, wordt automatisch een alarmmelding gegenereerd naar de alarmcentrale. Een voorbeeld hiervan is een boot die in een haven ligt en wordt weggesleept zonder uw toestemming. X-Traceâ„¢ meldt wanneer deze boot het bewaakte gebied verlaat.

De alarmcentrale SMC kan ook uw database met mobiele objecten beheren. De beheerder neemt dan contact op met deze alarmcentrale en deze geeft, nadat u zich heeft gelegitimeerd, een code af naar X-Trace™ waardoor de positie van de auto of het mobiele apparaat direct wordt doorgegeven aan de alarmcentrale. U krijgt direct een terugkoppeling waar het gezochte object zich bevindt. Voor meer informatie zie http://www.112rivierenland ©BON
Categorie:
Tag(s):