maandag, 21. februari 2005 - 17:19

Mobiel en MP3 in één

Amsterdam

Met één druk op de knop bellen én muziek luisteren; Het kan met de Sendo X2. Dit fraai vormgegeven toestel is een geavanceerde digitale music player zonder ook maar één concessie te doen aan telefoonopties en gebruiksgemak. Het krachtige nieuwe toestel is de eerste uit een nieuwe serie innovatieve entertainmenttoestellen van Sendo.
<BR>

De Sendo X2 speelt muziek met uitstekende kwaliteit, vanuit het toestel of via de meegeleverde stereo-headset. Het toestel ondersteunt het zeer populaire MP3-formaat. Gebruikers kunnen muziek eenvoudig downloaden vanaf
een pc via Bluetooth of USB. Hierdoor hebben ze direct toegang tot al hun muziek. Daarnaast is de Sendo X2 één van de eerste telefoons die de AAC- en AAC+-muziekformaten, de standaarden voor de mobiele industrie, ondersteunen. Bovendien beschermt de Sendo X2 ook muziekverkopers en eigenaars van content met het geavanceerde Open Mobile Alliance digital rights management. En dit scala van mogelijkheden is zeer eenvoudig te gebruiken.

De Sendo X2 is het eerste toestel dat het afspelen van muziek even makkelijk maakt als bellen.Zet de telefoon aan en druk op Play. Het is niet nodig om door menu’s heen te worstelen of lang te zoeken naar je favoriete nummers. Het exclusieve Sendo Now!-scherm met ingebouwde music player en duidelijke toetsen brengt muziek letterlijk binnen handbereik. Tot nu toe waren telefoons geen geloofwaardig alternatief voor digitale audiospelers. De Sendo X2 verandert die situatie drastisch. Het toestel ondersteunt alle gewenste muziekformaten die consumenten en operators willen, en het geheugen is uit te breiden tot 1 GB. Het door Sendo ontwikkelde Sonix-systeem biedt een hoogwaardige geluidsweergave.

Met de Sendo X2 hoeft een gebruiker slechts een licht apparaat en een headset mee te nemen. Als er een gesprek binnenkomt, stopt de muziek automatisch. Na het beëindigen van het gesprek speelt de muziek vanaf hetzelfde punt weer verder.

Met het Sendo Now!-scherm kunnen zowel operators als consumenten het toestel naar eigen behoefte en inzicht gebruiken. Voor consumenten is de X2 een alles-in-één muziek- en communicatiemiddel. Voor operators is het een
zeer flexibel toestel dat door de eenvoudige toegang tot muziekdiensten en krachtige mogelijkheden de verkopen en ARPU kan verbeteren.

Met 18mm is de Sendo X2 momenteel het kleinste (85cc) en lichtste (95g) Symbian OS-toestel.

Andere mogelijkheden zijn:
- 1.3 MP camera met 8x digitale zoom en camcorder;
- circa 32MB vrij geheugen, uit te breiden tot 1GB met
miniSD-kaarten;
- Bluetooth- en USB-connectiviteit, inclusief voeding via
USB vanaf een pc;
- Groot 2.2 TFT-scherm met 65.536 kleuren;
- Sprekeronafhankelijke spraakherkenning voor snelle toegang
tot alle contacten, zonder veel oefening;
- Real HTML-internetbrowsing-optie en WAP;
- Triband GSM/GPRS;
- Symbian OS/Series 60 en Java MIDP-applicatieondersteuning

De Sendo X2 is vanaf zomer 2005 leverbaar in Europa.

Meer informatie: www.sendo.com
Categorie:
Tag(s):