zondag, 30. januari 2005 - 20:17

Mobiele valentijns-kaart

Amsterdam

Vanaf vandaag is het - naast papieren kaarten en E-cards - ook mogelijk iemand per mobiele telefoon een valentijnskaart te sturen. Als jouw valentijn met meerdere mensen in één huis woont is dit de ideale oplossing. Niemand kan meer jouw post lezen, behalve de ontvanger zelf!

Een mobiele valentijnskaart Mgreeting kan worden uitgezocht en verstuurd via de nieuwe website. Naast het toevoegen van een persoonlijke groet, behoort ook het anoniem verzenden van een kaartje tot de mogelijkheden. Als degene aan wie de kaart is gestuurd een telefoon heeft die MMS of WAP ondersteunt, dan wordt de kaart direct op het toestel afgeleverd. Is dat niet het geval, dan krijgt de ontvanger een SMS met daarin een link naar internet waar de kaart kan worden bekeken.

'Omdat ik altijd te laat was met het sturen van een Valentijnskaart, ontstond het idee om het onmiddellijk verzenden van kaarten naar een mobiele telefoon mogelijk te maken', zegt Yvo Thal, oprichter van Mgreetings. 'Het is erg leuk om iemand op die manier te laten weten dat je hem of haar bijzonder vindt.' Mgreetings.nl is het eerste Nederlandse bedrijf wat zich heeft gespecialiseerd in het opzetten van een mobiele wenskaartendienst.

Meer informatie is te vinden op:www.Mgreetings.nl
Categorie:
Tag(s):