zondag, 24. april 2005 - 20:44

Mobieltje als massage apparaat

Rotterdam

Je telefoon als een subtiel massage apparaat! Vibrafoon lanceert de Vibrafonic. De Vibrafonic speelt in op een bekende grap je telefoon als massage apparaat te gebruiken door middel van de trilstand. Op Vibrafoon is een verzameling unieke Vibrafonics verkrijgbaar.

Deze Vibrafonics zijn er in verschillende soorten: Fun, Flirty en Erotic. Enkele voorbeelden zijn 'Pounding Hearts', 'Kissing Lips', en de meer ondeugende 'Red Devil', de mobiele versie van de Tarzan. Na bestelling krijgt de klant een SMS toegestuurd met de gekozen Vibrafonic. De Vibrafonic wordt na goedkeuring automatisch op de mobiele telefoon geïnstalleerd en begint te vibreren. Tijdens het vibreren speelt de Vibrafonic de animatie of het filmpje af.

Ook kan een Vibrafonic aan iemand kado worden gedaan. Het mobiele nummer van de ontvanger wordt opgegeven en na betaling wordt de Vibrafonic naar dit nummer verstuurd. Voor de betaling en distributie is Vibrafoon een samenwerkingsverband aangegaan met het Nederlandse Sharewire, dat wereldwijd de betaling en distributie van mobiele toepassingen verzorgt. Hierdoor kan Vibrafoon verschillende betalingsmethoden aanbieden, zoals betaling via SMS, 0900-nummer en PayPal. "Leuke nieuwe concepten, zoals Vibrafoon, bewijzen dat Mobile Entertainment steeds verrassender en origineler wordt.

Meer informatie:
www.vibrafoon.com
Categorie:
Tag(s):