vrijdag, 18. maart 2005 - 13:08

Moderne snufjes kruipen in klassieke huid

Etten-Leur

Iedereen heeft wel een handtas, portemonnee, aktetas of laptop tas. Maar niet iedereen heeft een Partridge. Luxe, gebruiksgemak en kwaliteit gaan hand in hand bij de lederen Partridge collectie. Vervaardigd uit het beste leder en voorzien van een even elegante als stijlvolle klassieke uitstraling.
<BR>

Deze klassieke uitstraling wordt verkregen door het gebruik van enkel de allerbeste materialen. Een uitmuntende kwaliteit leder wordt gekozen dat vervolgens met de hand wordt geverfd. Met een spons wordt de kastanjebruine verf op het leder getamponneerd. Door dit proces ontstaat een prachtig gevlamd leder. Zachte nuances van kleurverschil zorgen voor die perfecte Partridge uitstraling.

Dat het niet alles klassiek is wat de klok slaat, bewijzen de vele verschillende soorten tassen bij het opengaan. Ze zijn voorzien van alles wat de moderne mens nodig heeft. Speciale vakjes voor mobiele telefoons, gehele mappensystemen of zelfs calculatorvakken. De uitstraling van het Engelse landleven, gecombineerd met het gemak van de 21e eeuw dus. Het Britse bedrijf kijkt zelf ook naar de toekomst en luistert nauwkeurig naar de wensen van hun klanten. Vaak worden producten ontwikkeld op advies van de klanten. Want Partridge is niet zomaar een leren product. Het is een stijl.

Mede daardoor blijft het niet bij aktetassen en mooie handtassen. Complete beautycases, brillenkokers en zelfs creditcardhouders zijn voorzien van het prachtige leder dat het bedrijf zo kenmerkt. Overigens zijn alle items naast de zo kenmerkende kastanjebruine kleur ook in de kleur zwart verkrijgbaar.

Advies verkoopprijs: Op aanvraag.
Verkoop- en productinfo: Willemen Koffers, tel: +31 (0) 76.50.20.818 of kijk op www.patridge-europe.com

©BON/trendpers
Categorie:
Tag(s):