vrijdag, 20. mei 2005 - 10:36

Mols zal vertrekken bij FC Utrecht

Michael Mols zal aanstaande zondag zijn laatste duel voor FC Utrecht spelen, althans dit meldt het Algemeen Dagblad. Volgens het AD zal de aanvaller volgende week zijn afscheid aankondigen.

Mols maakt geen gebruik van de optie in zijn contract, om ook volgend seizoen deel uit te maken van de Utrechtse selectie. Het is niet uitgesloten dat de 34-jarige spits aan de club verbonden blijft in een technische functie.

Mols werd in december van het vorige jaar als verloren zoon teruggehaald naar de Galgenwaard vanuit Schotland. Daar speelde de aanvaller een aantal jaar voor Glasgow Rangers, daarvoor speelde hij ook al bij FC Utrecht en was destijds het boegbeeld van de club uit de Domstad.

Zijn terugkeer op het oude nest was geen onverdeeld succes. Mols liep al snel tegen een schorsing van vijf wedstrijden aan voor een onbesuisde overtreding op Milan Berck Beelenkamp van De Graafschap. Na zijn schorsing kreeg hij van trainer Foeke Booy de kans zich te bewijzen, dit liep echter vaak uit op een teleurstelling.
Categorie:
Tag(s):