woensdag, 30. maart 2005 - 15:32

Montoya definitief niet naar Bahrein!

Afgelopen zaterdag ging het mis voor Juan Pablo Montoya, tijdens een potje tennis met zijn trainer viel hij en liep hij een scheurtje in zijn schouder op.

Gisteren werd nog gemeld dat Juan Pablo waarschijnlijk ook de grand prix' van San marino en Spanje moet gaan missen, maar zoals het nu lijkt is dit niet het geval en is de 29-jarige Colombiaan er tijdens de eerste Europese race weer gewoon bij.

Ook maakte McLaren vandaag bekend dat Pedro De La Rosa de rol van tweede rijder op zich neemt en Alexander Wurz op de vrijdag zijn rondjes mag gaan draaien. Het team heeft voor De La Rosa gekozen omdat hij een stuk meer ervaring heeft met de MP4-20. De La Rosa heeft sinds januari al dik 2168 kilometer met de auto gereden, terwijl Wurz te lang voor de bolide is.

"Natuurlijk ben ik erg teleurgesteld dat ik niet kan rijden, maar het beste is gewoon om te luisteren naar de doktoren, zodat ik in Imola weer van de partij kan zijn", verklaarde Montoya.

McLaren teambaas Ron Dennis meldde: "In dit soort situaties is het erg belangrijk dat er nog twee rijders zijn die de race en testrol op zich willen nemen. Ik heb er alle vertrouwen in dat Pedro en Alex een heel goede prestatie neer gaan zetten."
Categorie:
Tag(s):