vrijdag, 21. januari 2005 - 22:45

Mooi, lekker en goed voor de lijn

Uithoorn

Lekker luieren op een terrasje. Voor het echt luxe gevoel hoort daar een drankje bij. Niet zomaar iets. Nee, liefst een lekkere cocktail. Alleen bij het zien al het opeten waard. En dat geldt voor JetFruit Smoothies. Alleen moet dat eten wel even drinken worden.

JetFruit Smoothies worden gemaakt van gepureerd fruit en geslagen ijs. Een JetFruit Smoothie is lekker, maar ook erg gezond en 100% natuurlijk: gemaakt van vers fruit, zonder conserveringsmiddelen en zonder kunstmatige kleur- en smaakstoffen. De lekkerste fruitsmaken zijn verkrijgbaar. Perzik, mango, aardbei/banaan en zomerfruit. Ook als mix erg lekker. Minder fruitige typetjes kiezen voor een koffiesmaakje, groene thee of Vanilla crème. Ook gemixt met geslagen ijs. Het geheim zit niet alleen in de stukjes ijs, maar ook in het mixproces. Daarvoor is een speciale krachtige mixer vereist. En omdat we het hier over een trendy drankje hebben, staat Philips vooraan. Ons eigen wereldmerk dat altijd voor de mooiste vormgeving zorgt, brengt dit drankje op de benodigde toeren. Maar eigenlijk is dit een geheim van de bartender, want op het terras is er alleen de heerlijke smaak.

Tip: Voor de Bob van de avond zijn JetFruit Smoothies aangewezen als cocktail. Want behalve weinig calorieën zit er ook niets in aan alcohol. Dus na elk terrasbezoek gewoon veilig wegscheuren met die cabrio.

Advies verkoopprijs: JetFruit Smoothie € 3,00 p/cocktail,
JetCafè € 2,70 p/cocktail.
Verkoop- en productinfo: Remko Smit Import B.V., tel: +31 (0) 297 52.13.11 of kijk op www.jetfruit.nl
Categorie:
Tag(s):